Inici Actualitat La Font de la Figuera espenta la contractació de les actuacions dels camins afectats per la DANA

La Font de la Figuera espenta la contractació de les actuacions dels camins afectats per la DANA

per Redacció_Linformador

El plenari extraordinari de l’Ajuntament de La Font de la Figuera celebrat aquest dijous, 22 de novembre, ha aprovat per unanimitat l’inici de l’expedient de contractació per a les actuacions derivades de la DANA patida el 12 i 13 de setembre de 2019.

Vicent Muñoz, alcalde de La Font de la Figuera, explica que “l’any passat ja vam poder aprovar  l’autorització d’aquesta subvenció. Enguany, tot i les complicacions que hem pogut tindre per temes administratius com la falta de secretaria, hem pogut dur endavant el Projecte en el qual hem pogut detallar les actuacions de cadascun dels 15 camins en els quals va a intervindre’s”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més