Inici Actualitat Onze persones s’incorporen a l’Ajuntament durant el proper any gràcies als programes EXPLUS i EMPUJU

Onze persones s’incorporen a l’Ajuntament durant el proper any gràcies als programes EXPLUS i EMPUJU

per Redacció_Linformador

LABORA ha aportat una subvenció de 252.849 euros que es complementarà amb una aportació municipal de 14.469,05 euros

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut hui als treballadors i treballadores que s’incorporen a la plantilla municipal durant el proper any mitjançant els programes EMPUJU i EXPLUS de LABORA, amb una inversió de 267.318,68 euros dels quals 252.849,63 són aportats per LABORA i la resta provenen de fons municipals.

Amb el programa EXPLUS (antic Avalem Experiència Plus) podran treballar durant el proper any a jornada completa un total de huit persones d’almenys 30 anys que es trobaven desocupades i demandants d’ocupació als espais LABORA de la Generalitat Valenciana. Quatre d’aquestes persones realitzaran les seues tasques a les Brigades Municipals (dos en la Brigada de Serveis Públics i altres dos en la Brigada de Parcs i Jardins), mentre que les altres quatre persones realitzaran funcions d’ordenança als departaments de Cultura (dos), Joventut i Parcs i Jardins (als Jardins del Palasiet). Pel que fa al programa EMPUJU, destinat a persones desocupades menors de 30 anys amb titulació, s’incorporen tres persones que treballaran durant el proper any a jornada completa als departament de Turisme, Medi Ambient i Informàtica.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més