Inici Actualitat L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins aprova definitivament el Pla Urbà d’Actuació Municipal

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins aprova definitivament el Pla Urbà d’Actuació Municipal

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha aprovat definitivament el Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM), un document de caràcter estratègic que marca el futur disseny del municipi per a fer del mateix un lloc més habitable, just, saludable, intel·ligent i sostenible per a totes les persones.

Al Pla, que ha comptat amb un pressupost de 13.658,54 euros finançats per la Diputació de València, s’estableixen les línies d’actuació municipals i les prioritats futures respecte a obres i serveis a realitzar a l’Alcúdia de Crespins en concordança amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible establerts per l’Agenda 2030 en l’àmbit mundial.

Segons ha explicat l’alcalde Pepe Garrigós, “el PUAM s’ha redactat a partir d’una anàlisi prèvia de la localitat, per a tractar de definir quin tipus de municipi desitgem ser i quines actuacions hem de fer per a aconseguir els objectius que volem”.

Propòsits com l’atenció personalitzada de les necessitats dels residents en la població, que implique resoldre els seus problemes i procurar la millora de la vida quotidiana de les persones, mitjançant la millora i manteniment eficient de les infraestructures i equipament, així com el desenvolupament d’accions que col·laboren amb el mercat de treball, les empreses implantades i el turisme.

L’alcalde ha ressaltat que el Pla “pretén descriure la realitat desitjada d’on vol estar el municipi els pròxims deu anys”, i en paraules de Garrigós, l’Alcúdia de Crespins “aspira a ser un municipi amb un estil de vida lliure i saludable, que millore les condicions de treball, mobilitat interna i desenvolupament personal dels ciutadans mitjançant serveis i equipaments de qualitat”.

A més, l’alcalde ha posat també l’accent en els valors de l’organització com són els referents conceptuals (ètics, normatius, actituds, creences i conviccions) que orienten i descriuen el comportament de l’organització i de les persones que l’integren. Per això, l’Ajuntament pretén, en grans línies, “millorar el seu capítol de transparència, potenciar l’atenció personalitzada i optimitzar l’eficiència i excel·lència en els serveis prestats”.

Finalment, el primer edil ha afegit que “l’elaboració del document ha comportat mesos de treball per part d’un equip tècnic i persones expertes en la matèria i, ara que està aprovat, només cal remetre’l a la Diputació”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més