Inici Actualitat EL VEÍ DE LA LLOSA DE RANES JOSÉ LUIS TOMÁS,

EL VEÍ DE LA LLOSA DE RANES JOSÉ LUIS TOMÁS,

per Redacció_Linformador

CAMPIÓ D’ESPANYA D’ORNITOLOGIA

José Luis Tomás, de la Llosa de Ranes, ha aconseguit tres medalles d’or, tres de plata i una de bronze en el campionat d’Espanya organitzat la setmana passada per la Confederació Ornitològica Espanyola a la localitat de Zafra (Badajoz).

Des de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes volem donar l’enhorabona a José Luis Tomás. pel seu triomf al campionat d’Espanya. Ens congratulem per aquest nou triomf i esperem que el nostre veí continue sumant molts més.

Dels 14 exemplars de canari que havia presentat al campionat de Zafra, 13 han sigut premiats en diferents categories. Tres d’ells han obtingut el primer premi. Medalla d’or i plata per a l’exemplar de canari phaeo roig intens individual, medalla d’or phaeo roig intens equip, medalla de plata phaeo roig nevat individual, medalla d’or i bronze phaeo roig mosaic individual, i medalla de plata phaeo roig mosaic equip.

José Luis Tomás té un gran palmarés de premis. En la seua llarga trajectòria de triomfs, ha sigut campió mundial diverses vegades, també ha sigut campió d’Espanya en diferents ocasions i els seus canaris han aconseguit premis en gran nombre de concursos d’ornitologia.

El regidor de Serveis Públics de la Llosa de Ranes, Gustavo Aznar, va destacar la gran quantitat de premis aconseguits per José Luis Tomás i va comentar que “podem dir que és com l’ambaixador del nostre poble, perquè a tots els concursos en els quals participa deixa el nom de la Llosa de Ranes en el més alt”.

El campionat organitzat per la Confederació Ornitològica Espanyola s’ha celebrat entre els dies 26 de novembre i 4 de desembre en el recinte firal de la localitat de Zafra.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més