Inici Actualitat Presentació del llibre “Aproximació a la vida i obra de José Antonio Valls Subirats (1958-1983)”

Presentació del llibre “Aproximació a la vida i obra de José Antonio Valls Subirats (1958-1983)”

per Redacció_Linformador

Dijous 26 de gener a les 19.30 hores es presentarà el llibre “Aproximació a la vida i obra de José Antonio Valls Subirats (1958-1983). L’acte tindrà lloc a la Sala Noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva. Hi participarà com a ponent Francisco José Perales, director del Cor de la Generalitat Valenciana. Per finalitzar hi haurà un concert a càrrec del pianista Hèctor Tarín Nieto.

L’obra creativa de José Antonio Valls Subirats (1958-1983), músic d’Alcanar que va morir prematurament abans de poder desenvolupar la seua prometedora trajectòria com a compositor, director, intèrpret i docent, no s’ha estudiat fins ara amb la profunditat que es mereix. En aquest llibre, a mode d’homenatge, s’analitza la seua figura des d’un punt de vista biogràfic, però també com a acadèmic i professional, estudiant la seua producció per a determinar les característiques que el defineixen com a compositor, els seus recursos creatius i els seus lligams amb músiques foranes, com ara el jazz.

Per a informació addicional, cobertes en alta resolució o entrevistes amb l’autor, contacteu amb el departament de màrqueting de PUV, marqueting@uv.es o als telèfons 963 98 32 31 – 618 067 107 (pregunteu per David o Lucía).

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més