Inici Actualitat TORNA EL TORNEIG CADET DE BÀSQUET DEL GENOVÉS

TORNA EL TORNEIG CADET DE BÀSQUET DEL GENOVÉS

per Redacció_Linformador

EL C.B. GENOVÉS PRESENTA LA 19 EDICIÓ DEL SEU TORNEIG AMB LA PARTICIPACIÓ DEL JOVENTUT BADALONA, VALÈNCIA BC, FUNDACIÓN 5+11 BÀSKÓNIA VITÓRIA I C.B. GENOVÉS


Un torneig que arranca després del femení del passat mes de novembre.
19 tornejos en categoria cadet masculí donen per reflexionar molt al voltant del club i sobretot per mirar enrere. Els tornejos del Genovés continuen el seu camí, i possiblement amb més ganes que mai. Ganes de formar i d’enganxar a persones a aquest esport. I per suposat amb la intenció de trobar una inèrcia que pretén mostrar una vegada més el millor bàsquet de formació de l’estat. Tornejos com aquestos en un club com el C.B. Genovés dóna vertigen i més si fem un repàs de tot el que s’ha viscut al pavelló d’aquesta localitat en totes i cadascuna de les edicions. Podríem parlar de noms com Garuba o Sabonis que actualment juguen a l’NBA o de clubs com el Joventut, Zalguiris Kaunas, Bayer de Munich, Barça, Real Madrid o el València BC entre altres. Però possiblement el que més ha caracteritzat a aquestos tornejos són les vivències dins del pavelló. Un torneig diferent però amb un nivell que no té res a envejar a qualsevol final del campionat d’Espanya de la categoria. Aquest any no va a ser menys i per això debuta al torneig del Genovés un club, la Fundació 5+11 Baskónia de Vitória. Un torneig inèdit que completarà amb els ja habituals València BC, Joventut de Badalona i l’equip júnior del C.B. Genovés. Les dates seran el primer cap de setmana del mes de març i es viurà al Poliesportiu Paco Cabanes El Genovés.
Un torneig que s’està convertint en un dels referents a nivell estatal i serveix, si cap, com a “pulsòmetre” per als equips participants, per poder comprovar el seu nivell de preparació actual, de cara al campionat d’Espanya. És un bon examen !!!.
Un cartell de nivell que torna per reviure un torneig que pretén continuar ser un referent.
El cartell del XIX Torneig de Bàsquet Cadet Masculí 2023 està composat pels següents equips :


-FUNDACIÓ 5+11 BASKONIA VITORIA


-VALÈNCIA BÀSQUET

-JOVENTUT DE BADALONA


-C.B. GENOVÉS JÚNIOR


DATES 3, 4 i 5 de març de 2023.


LLOC : Pavelló Municipal del Genovés – “Poliesportiu Paco Cabanes”

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més