Inici Actualitat Valenciaport acosta als municipis d’interior l’oferta creuerista de la mà de la Diputació de València en FITUR

Valenciaport acosta als municipis d’interior l’oferta creuerista de la mà de la Diputació de València en FITUR

per Redacció_Linformador
  • Totes dos institucions, en col·laboració amb Visit València, han organitzat dos sessions per a formar a tècnics municipals i agents turístics en el turisme de creuers
  • En FITUR s’ha posat en valor esta iniciativa que ja ha rebut propostes de diversos municipis de la província
  • A la primavera es realitzarà una tercera edició d’este projecte que atraurà creueristes a localitats de l’interior

El turisme de creuers que fa escala en el Port de València és una oportunitat per a diversificar, a través d’experiències i excursions úniques, el turisme dels municipis d’interior de la província. L’Autoritat Portuària de València (APV), la Diputació de València i Visit València estan col·laborant per a acostar a estes localitats les possibilitats que oferix la indústria crucerística per a dinamitzar la seua activitat. Una acció que la Diputació de València i Valenciaport han posat en valor en la Feria Internacional de Turismo FITUR que s’està celebrant estos dies a Madrid.

El director del Servei de Turisme de la corporació provincial, Xavi Pascual, ha explicat que “este tipus d’accions són fonamentals per a configurar una oferta turística que puga arribar a la indústria de creuers, proporcionant als agents i tècnics les eines necessàries per a aconseguir este objectiu”. Per a Xavi Pascual, “l’estratègia traçada entre Diputació, APV i Visit València, pretén incrementar l’oferta turística que tenen els creuers que fan escala a la ciutat de València i, amb això, derivar flux de visitants a altres zones i enclavaments de la província”.

Per a això ja estan treballant en una tercera sessió d’este fòrum formatiu per a primavera, en el qual participaran nous actors per a ampliar l’accés de nous municipis i empreses a l’oferta turística per als creueristes que realitzen escala en el Port de València. En estes dos sessions ja han participat 50 persones, entre les quals es trobaven tècnics municipals i agents de localitats com Gandia, Riba-Roja, Manises, Calles o Buñol, entre altres.

El resultat d’estes dos sessions està començant a donar els seus fruits tant per part de les empreses turístiques com dels municipis i mancomunitats. De fet, en alguns casos ja s’han configurat experiències i excursions noves, que estan sent assessorades per Diputació i Valenciaport, perquè es puguen incorporar a l’oferta del sector de creuers.

L’objectiu amb esta acció és ampliar l’oferta turística que oferix el destí València per al creuerista amb experiències sostenibles en municipis de la província, més enllà de la ciutat de València, i per a treballar per desestacionalizar el turisme de creuers que realitza escala en el Port de València.

El Port de València s’ha consolidat com a destí de navilieres especialitzades, tant en públic familiar que arriba en grans creuers, com aquelles dirigides a un visitant premium que atraca en els seus molls en xicotetes embarcacions de luxe. Per això, s’està ampliant l’oferta d’excursions, afegint alternatives per als amants de l’aire lliure, l’esport i el senderisme a l’àmplia gamma de visites a la ciutat. Experiències úniques, sostenibles, segures, allunyades dels llocs massificats i dissenyades perquè els creueristes les visquen intensament i queden en la seua memòria perquè tornen a visitar una destinació turística que està de moda a nivell mundial.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més